departamento o región de la isla de Reunión

Ile de la reunion departement ou region

Koliko je otok Reunión udaljen od Mauricijusa?

Afstanden mellem Mauricio og Reunion er 233 km.

Koje zrakoplovne kompanije lete do otoka Reunion?

Det vigtigste flyselskab, der betjener Réunion, er Air France (www.airfrance.com) fra Paris. Air Austral (www.air-austral.com) y Air Mauritius (www.airmauritius.com) kører daglige flyvninger mellem Réunion og Mauritius.

Postoji li trajekt s Mauricijusa do Reuniona?

Det er også muligt at rejse fra Mauritius til Reunion med færgen ‘Mauritius Pride’. Overnatningsturen tager omkring 12 temporizador. Der er regelmæssige bådtjenester fra Mauritius og Reunion til Toamasina i Madagaskar på østkysten. Den afgår cirka en gang hver anden uge.

Koliko sati de Mauricijusa do Reuniona?

Coordinador GPS (DMS) 20°20´ 54.2400» S 57°33´ 7.7400» Ø
Hojde 568m
Tierra Mauricio

Po čemu i poznat otok ¿Reunión?

Øen er mest berømt para Piton de la Fournaise (bogstaveligt talt betyder «Pico del horno»), som er lokalt kendt som & quot; el volcán & quot; (Vulkanen). Piton de la Fournaise er mera end 500.000 år Gammel og er en af ​​​​​​de mest aktive vulkaner i hele verden.

Zašto je kupanje na otoku Reunion ilegalno?

På grund af overflod af marine liv i farvandet omkring øen er svømning og surf i det åbne hav forbudt. Mens bølgerne kan se spændende ud for en surfing, kan surfing resultere i en bøde.

Koja se valuta koristi na otoku Reunión?

Kada bih trebao posjetiti otok ¿Reunión?

Det bedste tidspunkt for en tur til Réunion er de køligere og tørre måneder mellem maj og november.

Kojoj zemlji pripada otok ¿Reunión?

Den fjerntliggende ø Reunion ved Det Indiske Ocean ligger mellem Madagaskar og Mauritius. Som et fransk oversøisk territorium har det samme politiske status som andre afdelinger i det franske fastland. Tæt befolket og etnisk forskelligt er øens hovedstad Saint-Denis hjem for en femtedel af befolkningen.

I li otok Reunion siguran za turiste?

Samlet set er Reunion relativt sikkert sammenlignet med de fleste vestlige moor, men lejlighedsvis røverier forekommer. Efterlad ikke noget af værdi i en udlejningsbil eller på stranden og sørg for, at dit værelse eller din bungalow er sikkert låst. Vold er sjældent et problem, og muggings er næsten uhørt.

Kojim jezikom govore na otoku Reunión?

Sproget, der er almindeligt anvendt på øen, er Réunion French Creole, og tamil tales også af nogle mennesker; Frank er dog det sprog oficial. Omkring fire femtedele af befolkningen er romersk-katolske.

Kako doći do otoka Reunión?

¿Hvordan kommer man hasta la Isla de la Reunión?

  • Flyv fra øen Mauricio. Det tager kun 45 minutter at flyve fra en ø til en anden. …
  • Etiqueta krydstogt i Det Indiske Ocean. På denne måde vil du kunne besøge Reunion-øen sammen med Madagaskar, Seychellerne, Mauritius osv. På en tur og på en billig måde. …
  • Prøv y finde billige fly til Reunion Island.

Koliko je otok Reunión udaljen od Madagaskara?

Afstand fra Madagaskar hasta Reunion er 944 kilómetro. Flyrejser (fugleflyvning) korteste afstand mellem Madagaskar og Reunion er 944 km = 587 millas. Hvis du rejser med et fly (med en gennemsnitshastighed på 560 miles) fra Madagaskar til Reunion, tager det 1.05 timer at ankomme.

Koliko zračnih luka ima otok ¿Reunión?

Der er 2 lufthavne på Reunion Island, og detaljerne om den vigtigste internationale lufthavn på Reunion Island kan findes nedenfor. Flere oplysninger om alle andre lufthavne i Afganistán kan også findes på Alle lufthavne på Reunion Island.

Koliko I Reunión udaljen od Francuske?

Afstanden fra Frankrig til Reunion er 9.187 kilómetro. Flyrejser (fugleflyvning) korteste afstand mellem Frankrig og Reunion er 9,187 km = 5,709 millas. Hvis du rejser med et fly (med en gennemsnitshastighed på 800 km) fra Frankrig til Reunion, tager det 10.19 timer at ankomme.