كيفية إلغاء البرتقالي الكاريبي

Comment resilier orange caraibe

Če se vaša zahteva za odpoved nanaša na fiksno ali mobilno linijo ، lahko brezplačno pokličete 3179 z zadevne linije ، da dobite svoj RIO (izjavo o Identiteti operaterja) in končni datum zaroke.

Sut i ganslo’ch tanysgrifiad rhyngrwyd؟

  • لا توجد مشكلة في تشغيل التطبيقات. Vsebovati mora vaš poštni naslov in stacionarno številko ، povezano z internetno naročnino ، ki jo najdete na svojih računih.
  • Sut i ganslo gydag Orange؟
  • – Če greste neposredno na vaše območje strank ، odprite razdelek o pogodbah in možnostih. Izberite zadevno pogodbo s klikom na Upravljanje ponudbe in možnosti. – V Upravljanje pogodb kliknite Prekliči ponudbo في زلاجة كوراكوم.

بيث يوور ففيويد تيرفينو ين أورانج؟

Običajno bo odpoved vaše ponudbe Orange Internet povzročila 50 EUR (približno enak znesek za vse operaterje). Vendar je možno izvzetje ali vsaj povračilo teh slavnih stroškov v primeru utemeljenega razloga.

Sut i ganslo llinell ffôn sefydlog gydag Orange؟

Ponudbo za fiksno linijo lahko prekličete s preprostim telefonskim klicem ، tako da se obrnete na službo za pomoč strankam (od ponedeljka do sobote od 8. do 20. ure). Če želite vložiti zahtevo ، v zgornjem levem kotu računa navedit številko stranke (10 števk).