أين البحر الكاريبي؟

Ou se situe la mer des caraibe

Najboljši način za odhod v Zahodno Indijo je seveda sezona med decembrom في أبريل. Nebo je skoraj vedno modro ، temperature so tople ، a ne premirane in zrak suh. Še posebej boste cenili to blago vreme ، daleč od mraza v Evropi Ali Severni Ameriki.

Če povzamemo ، čeprav je sezona od novembra do sredine maja najboljši čas za križarjenje po Karibih، če niste preveč navdušeni nad proračunom، se lahko vsekakor odpravite na križarjomenj Moتnjomenj Možnj.

دا مارتينيك بليف فرانسك؟

Er Martinique en del af Frankrig؟

هفور لايجر مارتينيك أنا فيردين؟

Hvad er den smukkeste ø Guadeloupe eller Martinique؟

جوادلوب جزر المارتينيك bi se lahko potegovala za najlepše plaže na Karibih. Martinik je المثاليين za sproščujoče družinske počitnice. Peščene plaže ، kot i Grande Anse d’Arlet ، si sledijo na karibski obali.

Regija se nahaja na jugovzhodu Mehiškega zaliva in severnoameriške celine، na vzhodu Srednje Amerike in na Averu Južne Amerike. Regija se nahaja večinoma na Karibskih ploščah in ima več kot 700 otokov ، otočkov ، grebenov in zalivov.

Kako do Martinika Pomorsko povezavo med Guadeloupejem في Martinikom upravljajo plovila ، opremljena z najnovejšo stabilizacijo SeaState. Tako boste uživali v optimalnem udobju v 4:30 prehoda. Za informacije lahko računate tudi na naše posadke.

Od Îles des Saintes do Martinique se najhitreje pripeljete s trajektom in avtomobilom ، ki stane 93 USD in traja 4 ure in 15 minut.

هفور لايجر جوادلوب أنا فيردين؟

Hvordan man går til Martinique؟

هفوردان بليف مارتينيك دانيت؟

Hvordan fremhæves øen المارتينيك؟

Hvem er de første indbyggere i Martinique؟

زجودوفينا جوادلوب. Prvi prebivalci otoka so bili Indijanci ، ki so prišli iz Venezuele nekaj stoletij pred našim štetjem – evoluirano in mirno ribiško ljudstvo: Arawaki.

بوغاتا نارافنا ديديشينا. مارتينيك بريبادا إنفو od 35 svetovnih žarišč biotske raznovrstnosti (karibski otoki). Njegovo bogastvo je edinstveno zaradi endemizma številnih vrst في Redkega ، موئل tudi ogroženega dediščinskega značaja ، ki jih varujejo.