Cum să hi în Pakistan

Comment  Dire bonjour au Pakistan

Aap kaise (sloping a bărbat) / kaisi (sloping o femeie) hou? – Cum sta treaba? Pentru a afla cum se descurcă cineva, puteți pune această întrebare. Este o expresie omprezentă în Pakistan și toată lumea pune la această întrebare atunci când se află, fie că este a doua zi sau mai târziu.

Cum spui mulțumesc în pakistaneză?

Cum spui mulțumesc în pakistaneză?
credit imagine © unsplash.com

Spune „as-salam-u-alaikum” care înseamnă „pacea fie cu tine” X Sursă de cercetare. Pronunțăm această propoziție astfel: „ous-salam-mou-aleikoum”.

Urdu este limba națională a Pakistanului. … Dacă urdu este limba maternă a cellelalt semnificativ, îi vei topi inima spunând „Te iubesc” în limba lui. Dacă ești bărbat, spune „mein ap say muhabat karta hoon”. Dacă ești femeie, poți spune „mein ap say muhabat karti hoon”.

Shabba Khair – Fie ca noaptea să fie bine / Noapte bună Pakistanenii folosesc de această expresie pentru a-și avea rămas bun de la noaptea, împreună cu „Khuda Hafiz”, dar mai ales în cadre formale.

În arabă, „salam aleikum” înseamnă „pacea fie asupra ta”. În Afganistan, termenul este folosit pentru a saluta.

This limbă se vorbește în Pakistan?

Cum spui noapte bună în algeriană? În arabă literară, spunem „ليلة سعيدة”. În fonetică strigă Layla sa3ida. Din asemenea, putem spune bună seara „إصبح على خير”, care strigă Sabah al kheyr.

Cum să hi în iraniană? Învață conversația de bază. Folosește Salam (سلام) pentru a saluta. Cuvântul „salam” is translated prin „pace” și este folosit în întreaga lume Musulmană.

Cum ești în pakistaneză?

Cum ești în pakistaneză?
credit imagine © unsplash.com

Mä urdu nahi bolta.

Buna! –یلو‬bună ziua â–º
Buna diminuata! –سل ام‬Salam ►
Cum sta treaba? –ک یا Øال Û Û’ØŸâ€¬ kya haal hai? â–º
esti din Europa? â € „Ú © یا Ø¢ Ù¾ ÛŒÙˆØ ± Ù¾ Ú © Û’ Ø ± Û Ù † Û ’وال Û ’Û ÛŒÚºØŸâ € ¬ kya aap Europe hain ke rehne walay? â–º
Esti din America? â € „Ú © یا Ø¢ Ù¾ ام Ø ± ÛŒÚ © ا Ú © Û’ Ø ± Û Ù † Û ’وال Û ’Û ÛŒÚºØŸâ € ¬ kya aplay America ke hate? â–º

Urdu este limba națională a Pakistanului (approximately 109 milioane de vorbitori) și este, de asemenea, una dintre limbile oficiale ale Uniunii Indiane dintre care există 22. Este vorbită în principal în nordul Indiei. dar și într-un stat indian precum Telengana și Maharashtra.

Cum să înveți urdu? Aplicație & quot; 50 de limbi & quot; Versiunea pentru Android sau iPhone este partenerul perfect pentru oricine dorește să învețe urdu offline. Aplicația este disponibilă pentru laptop sau tabletă Android, precum și pentru iPhone sau iPad.

This limbă se vorbește în Pakistan? Limbile oficiale ale Pakistanului sunt urdu și engleză. Urdu este o lingua franca înțeleasă de o mare parte a populației (aproximativ 80%), dar are doar 7% din vorbitori nativi.

Care este capitala Pakistanului? Aflat pe platoul Potwar, the 14 kilometer northeast of Rawalpindi, Islāmābād este capitala Pakistanului din 1967, iar zona metropolitană are o populație estimată la 850.000 de locuitori în 2010. Harta administrativă a Pakistanului.

Cum să spun te iubesc în pakistaneză?

Cum să spun te iubesc în pakistaneză?
credit imagine © unsplash.com

Cum să spun te iubesc în limbi africane!!!

  • Africa subsahariană.
  • Bambara: born bi fè (Mali, Burkina Faso, Coasta de Fildeș, Gambia)
  • Bamileke: Gue konwou (Camerun)
  • Baoulé: mi klôa (Coasta de Fildeș)
  • Bari: Nan nyanyar do (Sudan)
  • Ghaneză: Me dor wo (Akan, Twi)
  • Lari: Ni kou zololo (Congo)

~ Te kofu ‘a Malia.

Hausa (Nigeria Niger): Ina Sonki (la o femeie) / Ina Sonka (la un bărbat) Swahili (Comoro, Kenya, Congo, Tanzania, Uganda): Ninakupenda.

Cum să spun că te iubesc în Bambara? tooro tè, aici doron, inicè; kieraroyaw?

Cum să spun te iubesc în polineziană? ua aici la ia oe! Te iubesc! ‘aita pe’ape’a!

Cum să spun te iubesc în creolă maurițiană? Te iubesc – Mo kontan twa. Mi-e dor de tine – Mo pe mank twa.