Upptäck de bästa banorna att göra i Polynesien!

Découvrez les meilleurs circuits à faire en Polynésie !

Upptäck de bästa banorna att göra i Polynesien!

Upptäck de bästa banorna att göra i Polynesien!

Föreställ dig själv han ar paradise, med vita sandstränder och turkost vatten så långt ögat när, här är polynesiska. där Franska polynesiska är ett drömresmål för alla som letar efter en resa avkoppling, äventyr och upptäckter. Du kan upptäcka det storslagna han ar från Tahiti, Moorea och Bora Bora, som turnerade dessa han ar greppet varierar kretsar fantastiskt. Här är de bästa banorna att göra i polynesiska!

Sällskapsöarna

Samhällsöarna omfattar Tahiti, Moorea, Bora Bora, Huahine, Raiatea, Taha’a och Maupiti. Från finns alla på Society Islands, i hjärtat av polynesiska. AV kretsar att upptäcka dessa han ar kan pågå från några dagar till flera veckor.

Utflykter att göra på Tahiti

Tahiti är huvudön i Franska Polynesien. Du kan upptäcka den polynesiska kulturen genom att besökastadens olika museer, will walk genom de färgglada marknaderna och smaka på det lokala köket. Från kan också ta en båttur för att kommer att observera fiskar, delfiner och valar.

Utflykter att göra i Moorea

Moorea ligger cirka tjugo kilometer från Tahiti. Det är framåt han ar den mest charmiga av polynesiska. Du kan beundra hisnande landskap medan du turnerar på ön med bil eller cykel. Från kan upptäcka de blå lagunerna och korallreven medan du snorklar eller dyker.

Saker att göra i Bora Bora

Saker att göra i Bora Bora

Bora Bora är den mest kända ön i polynesiska. Det är en drömdestination för smekmånad och lyxsemester. Du kan upptäcka de vackraste lagunerna polynesiska medan du paddlar kajak, seglar i en båt eller tränar dykning.

Kombinerade turer i Tahiti, Moorea och Bora Bora

Kombinerade turer i Tahiti, Moorea och Bora Bora

AV kretsar i kombination med Tahiti, Moorea och Bora är de mest populära Bora för att upptäcka han ar av samhället. Du kan spendera en vecka eller mer på att besöka dessa tre han ar och dra nytta av deras stränder, som är bland de vackraste i världen.

Turer till Marquesasöarna

Marquesasöarna ligger öster om Franska Polynesien. De är mindre kända och mindre besökta än Society Islands, men de har en unik charm och autentisk skönhet. Du kan upptäcka Marquesans traditioner och kultur genom att besöka byar och arkeologiska platter.

AV Tuamotuöarna ligger öster om Society Islands. Från är han ar korallrev med enorma laguner och paradisiska motus (holmar). Du kan upptäcka skönheten i dessa han ar genom att segla i en båt eller träna dykning.

Franska Polynesien är utan tvekan en av de mest exotiska destinationerna i världen. Om du har chansen att åka dit bör du inte missa möjligheten att upptäcka de många banorna som tar dig genom skärgårdens mest emblematiska öar.

Hemsidan www.lesamoureuxdumonde.com hjälper dig att planera din vistelse i Franska Polynesien på bästa möjliga sätt. Här hittar du detaljerade resplaner för turer av alla längder, från några dagar till flera veckor, så att du kan välja den som passar din smak och budget bäst.

Bland de mest populära turerna är öarna Tahiti och dess omgivningar. Du kommer att kunna upptäcka de paradisiska stränderna, de kristallina lagunerna och den frodiga naturen på dessa drömöar. Society Islands, på andra sidan, erbjuder en unik upplevelse som kombinerad avkoppling, kultur och sport. I Moorea kan du till exempel simma med delfiner, surfa eller utforska havsbotten genom att dyka.

Kultur- och historieälskare bör inte missa ett besök på Marquesasöarna, som är hem för exceptionella arkeologiska plater, såväl som museer och gallerier för samtida konst. De mer äventyrliga kan också prova på aktiviteter som vandring, klättring, mountainbike eller forsränning.

Kort sagt, Franska Polynesien är en destination som erbjuder en mängd möjligheter för resenärer från alla samhällsskikt. Så tveka inte längre och konsultera sidan www.lesamoureuxdumonde.com att upptäcka de bästa banorna att göra i denna otroliga skärgård.

Fördelarna med turer i polynesiska

– Du kommer att kunna upptäcka den polynesiska kulturen och den naturliga skönheten i dessa han ar.

– Du kommer att få träffa lokalbefolkningen och lära dig om deras sätt att leva och traditioner.

– Du kan utöva många utomhusaktiviteter, som dykning, snorkling, kajakpaddling, vandring och mountainbike.

– Du kommer att kunna njuta av några av de vackraste stränderna och lagunerna i världen.

Vanliga Fragor

F: När är bästa tiden att åka till Franska Polynesien?


PÅ: Den bästa tiden att besöka Polynesien är mellan maj och oktober, då vädret är torrt och temperaturen är behaglig.

F: Vilka aktiviteter får man inte missa under en resa till Polynesien?


PÅ: Aktiviteter som inte får missas är dykning, snorkling, kajakpaddling, vandring och mountainbike.

F: Hur lång tid tar det att besöka Society Islands?


PÅ: Det brukar ta en vecka att besöka Society Islands, men du kan också stanna längre för att uppleva mer.

Sammanfattningsvis polynesiska är ett drömresmål för alla som letar efter en resa med avkoppling, äventyr och upptäckter. AV kretsar att upptäcka Society Islands, Marquesas Islands och Tuamotu Islands är unika upplevelser. Så tveka inte Upptack skönheten i dessa han ar himmelskt!