När ska man åka till Guadeloupe?

Quand partir en guadeloupe?

Vad är regnperioden i Guadeloupe?

Regnperioden – även kallad regnperiod eller övervintring varar från juni till november.

Vilken är den vackraste rätter i Guadeloupe?

Skärgården Saintes Les Saintes är en av huvudscenerna i Guadeloupes skärgård. Favoritdestination för resenärer i Guadeloupe, denna serie av öar har något att förföra: mycket vackra stränder, pittoreska byar och ett mycket intressant historiskt arv.

När är bästa tiden att åka till Nya Kaledonien?

Den bästa tiden att spela i Nya Kaledonien är mellan juli och januari. Klimatet är behagligt och månaderna juli och augusti markörer valsäsongen. Från september till november förlängs den trevligaste perioden för vandring och vattensporter.

Vad är farligt i Guadeloupe?

Dödstalen i brottslighet där överstiger dödstalen i Marseille eller Korsika. Turisten är inte rädd för någonting, förutsatt att han respekterar vissa regler. 42 är inte (lyckligtvis) lufttemperaturen i Västindien, men tyvärr den senaste brottsligheten i Guadeloupe i år.

Vilka tillgångar har Guadeloupe?

SAMMANFATTNING

  • Anledning nej. 1: destination: 5 öar att upptäcka.
  • Anledning nej. 2: ett brett utbud av active.
  • Anledning nej. 3: Extrema olika landskap.
  • Anledning nej. 4: Kreolsk kultur.
  • Anledning nej. 5: idylliska stränder.
  • Anledning nej. 6: extremt rikt arv.
  • Anledning nej. 7: livlig och varm befolkning.

Vilken lön för att leva bra i Guadeloupe?

Se även: Invånare i Guadalupe tjänar i genomsnitt 2 448 USD netto per månad eller 29 377 USD netto per år.

Hur klär man sig för att åka till Guadeloupe?

På klädsidan Men om det är varmt på Guadeloupe finns det också en hel del myggor. Det är därför klokt att satsa på långa kläder. Även om t-shirts, shorts och kjolar fortfarande är lämpliga under dagen, planera att täcka dina nattkläder.

Vad är cyklonsäsongen i Guadeloupe?

Varje år, från juni till november, utsätts Guadeloupe för risken för cykloner. I den här filen hittar du information och förberedelseråd samt säkerhetsanvisningar som du kommer att följa för att skydda dig själv.

När är bästa tiden att åka till polynesiska?

Den bästa säsongen att åka till Polynesien Det finns 2 årstider: den första från november till april, varm och fuktig, medan den andra, från maj till oktober, är kallare och torrare. Turister flockas dit året runt, men Polynesien upplever sin toppbesök från juni till september.

Vad är orkansäsong?

Orkansäsongen pågår från 15 maj till 30 november. Tropiska depressioner och stormar som kan utvecklas till orkaner förekommer i Nordatlanten och nordöstra Stilla havet.

Vad är orkanperioden i Västindien?

När det gäller havsbassängen i Atlanten och närliggande hav, om cykloner förblir sällsynta i juni och november, å andra sidan är orkansäsongen i full gång mellan början av juli och slutet av oktober, den mest aktiva perioden för våra Antiller , från 15 augusti till 15 oktober .

Vilken månad är den billigaste att åka till Guadeloupe?

Tips för att hitta och billigt flyg till Guadeloupe. Boka minst 2 veckor innan avresa för att få ett lägre pris än genomsnittet. Huvudsäsongen är i juli, augusti och september, och september är den billigaste månaden att resa till Guadeloupe.

Vilken dag ska man åka med att flyga för att betala mindre?

De billigaste dagarna att boka en resa på är onsdag och torsdag mitt i veckan. Flygbolag uppdaterar allmänna sina bokningsdatabaser över natten från tisdag till onsdag.

När ska man köpa en köpa till Guadeloupe?

När ska man köpa i köp Paris – Guadeloupe (Pointe-à-Pitre) och betala det lägsta priset? Statistiskt sett kommer du att uppnå de största besparingarna genom att köpa och köpa 2 till 3 månader i förväg. Däremot riskerar du att betala fullt pris om du bokar mellan 11 och 12 månader i förväg.

När ska man köpa en köpa till Guadeloupe?

Vi rekommenderar maj månad, eftersom det fortfarande är varmt där och det är färre turister. Vissa datum som 25 december eller 1 januari kan också vara intressanta prismässigt.