Якою компанією подорожувати в Полінезію?

Quelle compagnie pour aller en Polynésie ?

Рік жаркий. Середня температура коливається від 29° (липень) до 32° (березень). … Рекомендуємо відвідати Муреа в квітні, травні, червні, липні, серпні, вересні, жовтні.

Де знаходиться Французька Полінезія?

Де знаходиться Французька Полінезія?
кредит зображення © unsplash.com

Французька Полінезія повністю розташована в південній півкулі, в центральній частині Тихого океану, ізольовано від решти світу. Він має пости за межами материкової Франції, за 9000 км від Японії, 7000 км від Сполучених Штатів, 6000 км від Австралії, 5000 км від Нової Каледонії та 4000 км від Нової Зеландії.

Яка столиця Французької Полінезії? Папеете – столиця Таїті і Французької Полінезії. У самій комуні, площею 19 км2, проживає лише 26 050 жителів, що є найвищою щільністю населення на острові, але робить її лише другою за величиною комуною після найбільш густонаселеної комуни Фааа на острові.

Яке головне місто Французької Полінезії? Місто розташоване в Папеете, адміністративній столиці острова Таїті, а також столиці французьких заморських департаментів. Він розташований на півночі острова, в центрі Островів Товариства, в Тихому океані.

Коли найвигідніше їхати на Таїті?

Коли найвигідніше їхати на Таїті?
кредит зображення © unsplash.com

Високий сезон – це червень, липень і серпень, а квітень – найдешевший місяць для поїздки в Папеете.

Коли найкраще їхати на Таїті? Ви використовуєте Таїті в сухий сезон, в австралійську зиму з середини квітня до жовтня. Середня температура 27-24 градуси. Таким чином, найбільш сприятливими місяцями для відвідування Папеете є травень, червень, липень, серпень і вересень.

За якою ціною поїхати на Таїті? Бюджет місячної поїздки до Французької Полінезії (включно з авіаквитками) на одну особу: Економний бюджет: 4300 євро Середній бюджет: 6000 євро Великий бюджет: 9500 євро

Який період для Французької Полінезії? Найкращий час для поїздки у Французьку Полінезію – з травня по жовтень, під час сухого сезону. Архіпелаги Гамбір і Австралійський архіпелаги працюють навпаки і пропонують ідеальний клімат з листопада по березень.

Чи дороге життя на Таїті?

Чи дороге життя на Таїті?
кредит зображення © unsplash.com

Вартість життя в Полінезії на 31% вища, ніж у Франції. Місцева купівельна спроможність також нижча на 14,8%. Під час подорожі плануйте місцевий бюджет щонайменше 150 євро на людину на день (17 900 XPF на день).

Яка зарплата, щоб добре жити в Полінезії? Я рекомендую починати з мінімальної зарплати 4000 євро на місяць (близько 500 000 xpf). Якщо ви хочете поїхати на острови і на вихідні, то краще розраховувати на 5000 € (600 000 xpf).

Чи дороге життя в Полінезії? Полінезія – одна з країн світу, де вартість життя найвища.

Як поїхати на Таїті, не проходячи через Лос-Анджелес?

Як поїхати на Таїті, не проходячи через Лос-Анджелес?
кредит зображення © unsplash.com

Air Tahiti уникає Сполучених Штатів, обираючи прямий рейс Папеете-Париж, що робить його найдовшим прямим рейсом у світі. Французька полінезійська авіакомпанія Air Tahiti Nui наразі сполучає Папеете з Парижем через свій флагман Лос-Анджелес.

Який папір поїхати на Таїті? – ви повинні мати дійсне посвідчення особи або паспорт; – Ви звільнені від візи. УВАГА. Якщо ви є членом сім’ї громадянина ЄС, ЄЕЗ або Швейцарії, вам слід звернутися до служб Верховної комісії.

Як дістатися з Франції на Бора-Бора? Щоб дістатися до Бора-Бора, вам потрібно спершу злетіти міжнародним рейсом на Таїті (PPT), а потім 45-хвилинним внутрішнім рейсом до Бора-Бора.

Як зв’язатися з Air Tahiti?

Як зв'язатися з Air Tahiti?
кредит зображення © unsplash.com

Туристичні агентства: з компанією можна зв’язатися електронною поштою (https://www.airtahiti.fr/nous-contacter), телефоном (689 40 86 42 42) або факсом (689 40 86 40 99). Служба працює з понеділка по п’ятницю з 7:00 до 17:00 і в суботу вранці з 8:00 до 11:00.

Як зв’язатися з Aire Tahiti Nui? Ми продовжимо обробляти запити за телефоном 689 40 476 787 та електронною поштою. Ви можете продовжувати зв’язуватися з нами за допомогою контактної форми нижче, обов’язково заповнивши дату відправлення вашої подорожі. Ваше благополуччя є нашим пріоритетом.

Які вагомі причини поїхати на Таїті? Якщо ви не були щеплені: без підтвердження статусу вакцинації ви повинні повідомити про вагому причину (сімейні, професійні чи медичні проблеми) на платформі mes-steps не пізніше ніж за 6 днів до посадки.

Якою компанією поїхати на Таїті? Авіакомпанії, що обслуговують Таїті та її острови

  • Air Tahiti Nui та Air France. Шарль де Голль Париж – Лос-Анджелес через Таїті (15 704 км)
  • Французька бджола (дешево) Орлі, Париж – Таїті через Сан-Франциско (15 716 км)
  • United Airlines: …
  • Емірат: …
  • Cathay Pacific:

Таїті є частиною Франції?

Таїті — острів у Французькій Полінезії (заморський департамент), розташований у південній частині Тихого океану. Це частина Навітряних островів і архіпелагу Товариства. Цей високий гористий острів вулканічного походження оточений кораловими рифами.

Як Таїті став французьким? Франція закріпилася на Таїті в 1842 році, створивши протекторат, який включав Навітряні острови, Підвітряні острови, Туамоту та Австралійські острови. … У 1946 році Французька Полінезія стала заморською територією, а 25 жовтня 1946 року їй було створено Територіальну асамблею.

Чи є Таїті частиною французьких заморських департаментів і територій? Tahiti DOM чи TOM? Французькі заморські департаменти та території, що належать до Європейського Союзу, є французькими департаментами з 1946 року. … Французька Полінезія утворює, серед іншого, POM або заморську територію в складі Республіки. Крім того, він має статус «закордонного колективу».

Чи є Полінезія частиною Франції? Французька Полінезія (таїтянською: Pänetia faräni) — заморський департамент (точніше, заморська країна або POM) Французької Республіки (код 987), що складається з п’яти архіпелагів, що включають 118 островів, з яких 76 населені: Архіпелаг суспільства з Навітряними островами та Су-ле-…

Який пункт призначення з Папеете?

Ви можете запланувати прямий рейс з Папеете до Французької Полінезії з рейсами до Таїті Фаа’а Бора Бора, Таїті Фаа’а Раіатеа, Таїті Фаа’а Хуахіне. З аеропорту Tahiti Faa’a також можна літати в інші напрямки, наприклад рейси в Лос-Анджелес, Париж, Окленд.

Яка зупинка на Таїті? Враховуючи відстань (15 719 км), що відділяє мегаполіс від Французької Полінезії, заплануйте зупинку на 2-4 години в американському аеропорту. Цей час буде додано до транзитного часу Париж Орлі, коли ви прибудете з провінції.

Який полінезійський аеропорт? Аеропорт Таїті Фааа, розташований за 5 км від Папеете на острові Таїті в Фааа, є головними повітряними воротами на Полінезійський архіпелаг.

Яка компанія Paris Tahiti?

Основні рейси до Парижа Папеете здійснюються з аеропорту Париж Шарль де Голль (CDG) до аеропорту Таїті Фааа (PPT), які виконують Air Tahiti Nui та Air France. Також є рейси між паризьким аеропортом Орлі (ORY) та аеропортом Таїті Фааа (PPT).

Скільки коштує квиток на літак до Таїті? Найдешевший квиток на рейс Франція – Таїті, знайдений за останні 72 години, становить 839 євро. Париж Шарль-де-Голль-Папеете (Faaa) є найбільш завантаженим маршрутом. Найдешевший зворотний рейс, знайдений на цьому маршруті за останні 72 години, становить 935 євро.

Скільки коштує квиток на літак з Парижа до Таїті? Дешевий переліт Париж – Таїті від 1218 € в обидві сторони – Таїті | Air France.

Який тип літака для Таїті?

Наш флот Boeing 787-9. Як ви дізнаєтесь на борту літака Tahitian Dreamliner, компанія Air Tahiti Nui вважає, що кожен із нас є послом наших островів.

Яка авіакомпанія для Папеете? Які компанії, що пропонують рейси з Париж в Папеете? Деякі літаки дозволяють без пересадок дістатися до Папеете з Парижа. Єдиними авіакомпаніями, які пропонують такий тип подорожей, є Air Caraïbes, Lufthansa та Air Tahiti Nui.

Які вагомі причини поїхати до Полінезії?

Тест на антиген також буде проведено після вашого прибуття в полінезійський аеропорт. З іншого боку, якщо ви не були щеплені, ви повинні обґрунтувати поважну причину (сімейні, професійні або стан здоров’я) і звернутися до Верховної комісії.

Які вагомі причини?

Як зробити ETIS? Медичний лист доступний лише на сайті www.etis.pf. Просто натисніть кнопку «Твердження про здоров’я», якщо ви були вакциновані, або «Вагомі причини та твердження про здоров’я», якщо ви не були щеплені, і дотримуйтесь інструкцій та інструкцій.

Які переконливі мотиви Таїті? З 3 лютого 2021 року дозволені лише поїздки з однієї з таких невідкладних причин: поважні особисті або сімейні причини; винятковий стан здоров’я; професійна причина, яку не можна відкладати.

Який аеропорт Таїті?

Міжнародний аеропорт Таїті-Фааа, Таїті Фааа (код IATA: PPT • код ІКАО: NTAA) розташований у місті Фааа на острові Таїті у Французькій Полінезії.

Який аеропорт у Таїті? Аеропорт Таїті-Фааа (PPT) був побудований в лагуні в 5 км на захід від Папеете. Готель ідеально розташований поблизу основних готелів і туристичних курортів Таїті. Повітря займає Таїті для всіх подорожей між островами.