Când să mergi în Tahiti?

Quelle période pour aller à Tahiti ?

Buget pentru o călătorie de o lună în Polinezia Franceză (bilet de avion inclus) și de persoană: Buget: 4.300 € Buget mediu: 6.000 € Buget mare: 9.500 €

Care este cea mai frumoasă insula din Polinezia Engleza?

Care este cea mai frumoasă insula din Polinezia Engleza?

Bora Bora. ÎN IMAGINI Care sunt cele mai frumoase insule din Polinezia Franceză? Laguna sa și umbrele sale albastre sunt cunoscute în toată lumea… iar Bora Bora, înconjurată de „Motus” (insule de nisip) este cu adevărat un paradis pentru scufundări!

Ca un atol din Polinezia?

Care este cel mai frumos loc din Tahiti? Maupiti, periferia Polineziei, la aproximativ 50 km nord-vest de Bora-Bora, la est de plecare in acest mai frumos dintre Insulele Leeward. Laguna sa este înconjurată de motociclete, mici insule de nisip coral și plaje cu nisip alb.

Care este cel mai frumos atol din lume? Atolul Tikehau (Polinezia Franceză) La fel ca tot în Polinezia, acest atol are totul, de la o carte poștală: plajă cu nisip alb (sau roz), o lagună albastră și un cer la fel de albastru deasupra mării. orice commerciant de vacanță ascuns care pune piciorul în Tikehau va fi instantaneu fermecător.

Cum să te îmbraci pentru a merge în Tahiti?

Cum să te îmbraci pentru a merge în Tahiti?

La fel ca în îmbrăcămintea polineziană Căldura și umiditatea te încurajează să te îmbraci cât mai lejer (mâneci scurte și scurte), dar să porți un pulover, mai ales seara în sezonul răcoros (din iunie până în august), precum și un parbriz pe vânt. . zile cu vant.

Care este rochia tipică tahitiană? Pareo sau sarong (pä reu în tahitiană) este o îmbrăcăminte alcătuită dintr-o bucată de țesătură colorată, originară din Polinezia. Este folosit de bărbați pe post de panză, rulat și legat în jurul taliei. Femeile fac noduri mai elaborate pentru a acoperi corpul.

Cât de mult ai nevoie pentru a trăi bine în Tahiti? Pentru o familie, este mai bine să contați pe un salariu lunar de 4000 de euro. A cuplu poate plăti fapte cu un salariu de 2.000 euro. Daca cuplul vrea sa iasa la petrecere a timpului liber, mai bine ar fi sa aiba un salariu de 3000 de euro pe luna.

Îți plac hatele în Polinezia Franceză? Hainele ușoare: Polinezia este un loc în care clima este foarte blândă, hatredle de vară sunt esențiale, precum și hatredle de plajă. Trebuie să te protejezi de soare și deci ochelari de soare, ochelari de soare, pălării…

Care este temperatura maximă în Tahiti?

Care este temperatura maximă în Tahiti?

Vremea in Tahiti. (1 până la 5°C): în timpul zilei atinge un maximum de 32°C și un minimum de 20° noaptea. Temperature apei din laguna variaza pe acest an intre 23 si 26°C.

Care este sezonul curent în Tahiti? Vei taken maximum advantage of Tahiti în sezonul uscat, în timpul iernii australe de la mijlocul lunii aprilie până în octombrie. Temperaturile vor fi cuprinse între 27 și 24 de degree Celsius. Cele mai bune luni pentru a vizita Papeete sunt mai, iunie, iulie, august și septembrie.

Care este cel mai bun sezon pentru a merge în Tahiti? Cel mai bun moment pentru a merge în Polinezia Franceză este din mai până în octombrie, în timpul sezonului uscat. Arhipelagul Gambier și Australia funcționează invers și oferă un climat ideal din noiembrie până în martie.

Când să mergi în insulele franceze?

Când să mergi în insulele franceze?

Pe mare: este posibil din aprilie până în septembrie și uneori până în noiembrie. Plecare în Newfoundland. Sunt rotații până în noiembrie, dar sunt mai puțin dese: doar în weekend.

Când pleacă extern departamentele? Republica Dominicană are un climat tropical. Lunile preferate ale sezonului uscat: ianuarie, februarie, martie, aprilie, decembrie. Sezonul umed dintre mai și octombrie este de evitat și mai ales lunile august, septembrie și octombria.

Vârful ăla de avion pentru Tahiti?

Vârful ăla de avion pentru Tahiti?
IATA ICAO indicativ de apel
NT THT COMPANIA AERIENĂ TAHITI

Cât costă să zbori către Tahiti? This may ieftin zbor găsit către Tahiti din Franța în the ultimate 72 from ore to fost from 860 EUR. Paris Charles-de-Gaulle – Papeete (Faaa) este cea mai aglomerată rută. Cel mai ieftin plane ticket due-întors pentru această rută în the ultimate 72 de ore este de 1.007 EUR.

This escală pentru Tahiti? Având în vedere distanța (15.719 km) care desparte metropola de Polinezia Franceză, planificați o escală de 2 până la 4 ore într-un aeroport american. Acest timp se va adăuga la timpul de tranzit la Paris Orly când ajungeți din provincii.

This limbă vorbești în Bora-bora?

Tahitiana (reo tahiti) este limba maternă a 45% dintre polinezieni, dar 80% dintre ei o folosesc ca lingua franca.

Bora Bora este francez? Bora-Bora este o comună în Polinezia Franceză din Insulele Leeward, parte a Arhipelagul Societății. Capital acesta din urmă este Bora-Bora.

This limbă se vorbește în Polinezia?

Când este cel mai bun moment pentru a merge în Bora Bora? Cele mai ploioase luni sunt februarie, ianuarie și decembrie. Vă recomandăm lunile aprilie, mai, iunie, iulie, august, septembrie, octombrie, pentru a vizita Bora-Bora.

Cum este vremea în noiembrie în Tahiti?

Papeete în noiembrie Average temperature este între 23°C și 32°C, dar rețineți că scade la 18°C ​​​​​​în fiecare an și crește la 33°C.

Când este vară în Tahiti? Polinezia is characterized ază prin două anotimpuri principale: vara australă, din noiembrie până în aprilie, o perioadă umedă, cu temperaturi mai ridicate și relativ calde (30° în media). December și ianuarie sunt cele mai umede luni ale anului. Al doilea sezon, vara australă, este mai util pentru călătorii.

Cum să mergi în Tahiti fără să treci prin Los Angeles?

De pe continental american până în Polinezia, este cel mai simplu mod de a scăpa de Los Angeles. Este într-adevăr singurul oraș care oferă direct care durează între orele 7:30 am și 8:00 pm approx. Din Paris, doar două companii (Air France și Air Tahiti Nui) oferă companii din Los Angeles (LAX).

Cum să ajungi în Tahiti din Franța? Ruta aeriană este cea mai ușoară cale de a ajunge în Tahiti și în restul Polineziei. Sunt disponibile la Franța de la Paris Aeroportul Internațional Tahiti-Faaa, lângă Papette (spre vest pentru a fi mai precis).

Cum să ajungi în Tahiti fără a trece prin SUA? Air Tahiti avoids Statele Unite ale Americii alegând să zboare fără escală de la Papeete la Paris, ceea ce face cel mai lung zbor fără escală din lume. Compania aeriană polineziană Tahiti Nui se conectează în prezent Papeete la Paris prin Los Angeles, linia sa emblematică.

Care sunt motivele convingătoare pentru a călători în Polinezia? A test of antigen va fi, de asemenea, efectuat la sosirea dumneavoastră pe aeroportul polinezian. Pe de altă parte, dacă nu ești vaccinat, trebuie să justifice un motiv exagerat (de familie, profesional sau de sănătate) și să faci o cerere la Înaltul Comisie.

Care este cel mai bun sezon pentru a merge la Moorea?

Este cald tot timpul anului. Temperaturile medii variază de la 29° (iulie) la 32° (martie). … Recomandăm aprilie, mai, iunie, iulie, august, septembrie, octombrie pentru a vizita Moorea.

Care este cel mai bun sezon pentru a merge la Bora Bora? Septembrie și octombrie sunt, fără îndoială, cele mai bune luni pentru a vă bucura de Tahiti sau Bora Bora, plouă puțin, temperatura este blândă și sunt mai puțini oameni.

Când să mergi în Insulele Societății? Momentul ideal pentru a vizita insula precum și Arhipelagul Tuamotu este între aprilie și octombrie, în timpul sezonului uscat, temperaturile sunt plague 30°C, apa este caldă și între 26°CC și 29°C. CC

Care aeroport din Tahiti?

Aeroportul Internațional Tahiti-Faaa și Tahitian Fa’a’ā (Cod IATA: PPT • Cod ICAO: NTAA) este situat în Fa’a’ā pe insula Tahiti din Polinezia Franceză.

Această destinație în Papeete? planned a direct zbor in Papeete către Poline Franceză cu, de exemplu, Tahiti Faa’a Bora Bora, Tahiti Faa’a Raiatea, Tahiti Faa’a Huahine vol. Alte destinație din aeroportul Tahiti Faa’a vă sunt disponibile, cum ar fi condus către Los Angeles, Paris, Auckland.

Acest aeroport este Tahiti? Aeroportul Tahiti-Faa’a (PPT) a construit fost pe lagună, la 5 km vest de Papeete. Amplasat ideal, este aproape de principalele hoteluri și complex turistic din Tahiti. Pentru toate călătoriile între insule, Air Tahiti preia controlul.