Costa ve MSC arasındaki fark nedir?

Quelle différence entre Costa et MSC ?

Kalkıştan 48 saat öncesine kadar seyahatinizin geldiği ve vardığınız yer ücretsiz olarak yürütülür. Gemi seyahati bölümü için yapılan tüm masraflar, iptal işlemleri 18 aydan itibaren yeni bir gemi seyahati ücreti yapmak için kullanabileceğiniz bir krediye dönüştürülecektir*.

Gemi yolculuğuna çıkmanın ne anlamı var?

Deniz yolculuğuna çıkmak, kaşiflerin denizdeki navigasyonu kara gezileriyle birleştirmelerine olanak tanır. Uzun bir navigasyondan sonra iniş yaparken navigatörün uçuşunu yeniden kazanmak. Eşsiz bir yolcu gemisinde yaşam doğal bir önceki fırkateyn ile aynı olmaktan çok uzak!

Neden tekneyi seviyorsun? Gemi turları, sağlık ve esenlik için fiziksel veya zihinsel erişim giderek daha fazla fayda sağlayarak: saf hava deniz, spa, spor salonu… yanın pek çok yerini keşfetmelerini sağlar. onun yeni hedefi.

MSC virtüözü nerede bulunur?

Yolcu (kruvaziyer) gemisi MSC VIRTUOSA (IMO: 9803625, MMSI: 215610000) 2021 yılında inşa edilmiş ve şu anda Malta.

Dünyanın en uzun okyanus hattı hangisidir? 6.988 yolcu Chantiers de l’Atlantique tarafından American Royal Caribbean Cruise Line’a (RCCL) teslim edilmiş Wonder of the Seas, şu anda dünyanın en büyük gemisi haline geldi.

Güzel MSC teknesinde hangisi? Dünyanın en güzel uçaklarından biri olarak kabul edilen MSC Meraviglia, donanım için son derece modern bir tasarımı en ileri teknolojiyle birleştirecek. Gündüzleri yıldızları canlandıran ışık oyunları ve aralarındaki oyunlara ek olarak, iki katlı bir kompleks oluşturacak bir su bahçesi da olacak.

Ucuz gemi yolculuğu nasıl bulunur?

Erken rezervasyon yaptırın: Yüksek sezonda ucuz bir tekne gezisi beklentileri, 6 veya 7 ay önceden rezervasyon yaptırmanız tavsiye edilir. Ucuz bir fiyat aralığı sağlar ve size iyi bir kabin sağlar.

Doğru gemi yolculuğu nasıl götürülür? Kapalı kalma konusunda endişeleriniz varsa, birçok mola içeren yolculukları tercih etmek daha iyi. Havayollarına bağlı olarak, yolcu sayısı çok yüksek olabilir. Sakinliği tercihi küçük tekneleri veya lüks yatları tercih edin.

Flört nerede?

Ne yolculuk yapmak için?

Yaygın olarak kullanılan, doğal, Akdeniz gezisidir. Örneğin Marsilya’dan Korsika’ya bir gemi yolculuğuna çıkıyor. Ayrıca, Marsilya’yı ziyaret edecekseniz, bir bütün olarak seyretmek için en iyi manzara olan nehirlerde mini bir gezi yapmayı düşünün!

Hangi yolcu gemisi? Tereddütsüz: 5 ila 8 metre arası. Bir yelkenli ya da motorlu bir tekne, muhteşem sahil şeritlerimizin tüm küçük koylarını keşfetmenizi sağlayabilir. 6/7 m’lik bir tekne konforunuzu ve özerkliğinizi (su, enerji, yiyecek vb.) sınırlar.

İyi yolcu gemileri hangileridir? Bu yazıda size en iyi 5 Amerikan kruvaziyer şirketi sıralamamızı sunuyoruz.

  • 5. sıra: Carnival Cruise Line. …
  • 4. sıra: Princess Cruises. …
  • 3. sıra: Ünlü Yolculukları. …
  • 2. sıra: Royal Caribbean Cruise Line. …
  • 1. sıra: Norveç Yolcu Gemisi.